Ukraine – Kiev – Maidan

I have visited Kiev in Ukraine for just a few days. I stayed at the Hotel Ukrayina at Maidan Nezalezhnosti. A peaceful place while I was there but previous the site for demonstrations and battles. It has been recorded in text and photos so many places so I will just give you a couple of links: photos and history.

The first images show the view from my room. The rest is from the Maydam place and a park just above. It seemed to me as if they were ready to continue the battle anytime with all the bricks from the footpaths laying around. My best wishes for Ukraine’s future.

———————————————————-

Jeg har været på besøg i Kiev i nogle dage. Jeg boede på Hotel Ukrayina ved Maidan Nezalezhnosti. Et fredeligt sted mens jeg var der, men tidligere stedet for demonstrationer og kampe. Det er blevet beskrevet i tekst og billeder mange steder, så jeg vil bare give et par links, hvis du har lyst til at vide lidt mere: fotos and historie.

De første billeder er udsigten fra mit værelse. Resten er fra Maydam pladsen og en park lige ovenfor. For mig så det ud til, at de var klar til at starte en ny kamp når som helst med alle de løse sten fra stierne, som lå rundt omkring. Jeg ønsker det bedste for Ukraines fremtid.

Reklamer

One comment on “Ukraine – Kiev – Maidan

Thank you for leaving your comments

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s