Akvarel

Gennem de seneste uger har jeg deltaget i et online akvarelkursus hos Birgit O’Connor, som har en lidt andet tilgang til opgaven, end jeg har oplevet før. Jeg synes, jeg har lært meget og vil meget gerne fortsætte. Under alle omstændigheder fortsætter jeg stille og roligt for mig selv for ikke at glemme de ting, jeg har lært.
Rosen nedenfor er den færdige version af rosen i det foregående indlæg. Kommenter gerne.
Lige nu arbejder jeg på en anden akvarel, som åbenbart er lidt svær at genkende. Mere om det i næste indlæg.

Jeg kan kontaktes på følgende mail:
Kontakt@gurligregersen.com

Hvid rose

Reklamer

2 comments on “Akvarel

Thank you for leaving your comments

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s